Beste ouder(s),
Het gevolg van de evolutie in onze maatschappij zorgt ervoor dat de taak van een school verder reikt dan haar schoolwerkplan. De VZW KABOST wil binnen haar pedagogische visie tegemoetkomen aan de opvangproblematiek die er op dit moment in Vlaanderen bestaat. Naast het verder professionaliseren van de voor– en naschoolse opvang, zullen wij ook tijdens de vakantieperiodes een gedifferentieerd aanbod doen in de verschillende vestigingsplaatsen.
Het gaat hier om een zin-volle invulling van die periodes, waarbij de gevarieerde ontspanning, met deskundige begeleiding, hoofdzaak blijft.
Wij kijken uit naar een educatieve vrijetijdsbesteding in de komende schooljaren.
Flor Vanroye,
Voorzitter VZW KABOST

Opvangaanbod

Het opvangaanbod in de schoolvakanties vindt u op de website van Kabokkio. Deze vakantie-opvang wordt georganiseerd voor alle kinderen van het katholiek kleuter- en basisonderwijs in Groot-Sint-Truiden en de deelgemeenten.
Voor de reguliere voor- en naschoolse opvang verwijzen wij u naar de informatie op de website van de school.
Klik hier om naar www.kabokkio.be te gaan

011 68 94 15  0479 73 76 89