[ultimate_spacer height=”20″]

Icon Boxes Type 1

Decor ostdcaer urabitur ultrices posuere mattis. Nam ullamcorper, diam sit amet euismod pelleontesque, eros risus rhoncus libero, invest tibulum nisl ligula

Curabitur ultrices posuere mattis. Nam ullamcorper, diam sit amet euismod pelleo ntesque, eros risus rhoncus libero, invest tibulum nisl ligula

Rabitur ultrices posuere mattis. Nam ullamcorper, diam sit euismod pelleo ntesque, eros risus rhoncus libero, invest tibulum nisl gedretu osterftra ligula

[ultimate_spacer height=”70″]

Icon Boxes Type 2

English Summer Camp

Nam ullamcorper, diam sit amet euismod pelleontesque, eros risus rhoncus libero, inst tibulum nisl ligula….

Sports Camp

Drawing & Painting

Personalizing

Swimming Camp

Sing & Dance

[ultimate_spacer height=”70″]

Icon Boxes Type 3

Creative Writing

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Cras cursus sollicitudin nunc nec rhoncus.

Outdoor Play

Group Activity

[ultimate_spacer height=”100″]

De data van de geplande openklasdagen vind je onder Praktisch -> Inschrijven of via deze link.