Avonturenklassen, vrijdag 15 februari 2019

Bonjour tout le monde

7.30 uur:  Opzij, opzij, opzij, maak plaats, maak plaats, maak plaats, wij hebben ongelofelijke haast. Wij moeten met z’n allen koffers pakken. Overal liggen nog eenzame kousen, onderbroeken, schoenen, deodorant, ..
Onze 62 leerlingen kregen minder dan een uur tijd om hun overvolle valiezen dicht te zippen en naar de feestzaal beneden te transporteren. Daarna genoten we allemaal samen van ons laatste ontbijt in La Petite Merveille. Tien minuten later vormde het oude centrum van Durbuy het decor voor een fotozoektocht. Extra gemotiveerd gingen 10 groepjes van ongeveer 6 leerlingen op zoek. Dat ging wel heel vlot en snel want onze avonturiers kregen te horen dat een geslaagde opdracht  zou leiden tot…ZAKGELD… en zakgeld leidt tot de lokale snoepwinkel aanvallen. Wat een drukte, wat een plezier!!

Iets trager dan anders stapten we even later terug naar ons sjiek hotel. Het einde was immer in zicht. Ons laatste middagmaal, een lekker (everzwijn?)gebraad stond al klaar. Wauwwww. Vanuit ons gezellig restaurant konden we door het raam onze bus zien aankomen…

En nu…..

We komen eraan,

wasmachine klaar?

Klim-Oppers, bedankt voor de fijne tijd!!!

Geplaatst in Adventureklassen.