Avonturenklassen Durbuy vrijdag 19.01.2018

Vrijdag, 19 januari.

Hallo, goeiemorgen!!!

Wakker worden!!!

De meisjes moesten echt wakker worden gemaakt. Neen, helaas gebeurde dit niet door de kus van een prins die op zijn witte paard was toegekomen in La Petite Merveille. Juf Hilde, zelf mama van 2 dochters, deed dit op haar effectieve manier.

Meester Wim merkte trouwens op dat de meisjeskamer er veel slordiger bij lag dan die van de jongens. Pffffttt: vrouwen!

Ten laatste om 10.00 uur zouden de kamers leeg moeten zijn zodat ze kunnen gepoetst worden voor een volgende groep.  Wat een opdracht. Iemand ooit van een Augiasstal gehoord? Gelukkig konden de kids rekenen op Hercules- Herakles- Joris Das en Wim Vaes om hen bij te staan.

Min of meer zijn we toch geslaagd in deze opdracht.

De laatste activiteit was een fotozoektocht in Durbuy. No problem!

Plotseling hoorden de leerkrachten het geschreeuw van 40 leerlingen. Alarmfase 3 van het rampenplan? Nee…de bosklassers ontdekten meer dan ze moesten ontdekken. In heel Durbuy bleek namelijk één winkel open: toch wel geen snoepwinkeltje zeker!!! Hier kwam de beloofde 20 euro zakgeld goed van pas. Alles moest niet perse op, maar toch…

Een laatste lunch stond al te wachten in de eetzaal ondertussen. Snoep gemengeld met aardappeltjes, sla of worteltjes met een varkensgebraadje gevolgd door een busrit van 1,5 uur. Als dat maar goed komt.  Straks hoort u dat zelf!!

See you!

Geplaatst in Geen categorie.